Raktérhűtő szerviz

Több éves tapasztalattal vállaljuk hűtőautók, bármilyen gyártmányú raktérhűtőjének javítását. Jelenleg a Carrier Transicold európai szervizhálózatának tagjai vagyunk, a szükséges alaktrészek megtalálhatóak raktárunkban vagy a hiányzó tételek központból, akár 24 óra alatt megérkeznek. Thermo King és Zanotti márkárkhoz szintén nagy alkatrészbázissal rendelkezünk. Javítunk ezen kívül egyéb márkákat is, teljesség igénye nélkül (Schmitz, Webasto, stb.)

Sérült felépítmény javítása

Vállaljuk sérült vagy javításra szoruló hűtőautók, félpótkocsik és felépítmények javítását, szervizelését teljes körű biztosító ügyintézéssel együtt.

Jármű átalakítás

3,5 t megengedett legnagyobb össztömegű furgon jellegű zárt hűtőautók átalakítása számtalan előnnyel kecsegtet: mérete miatt városi terítésre ideális választás, minőségi hőszigetelőanyagokkal biztosítjuk az áru biztonságát, a hőszigetelési technológiánknál rendkívüli figyelmet fordítunk a minél több hasznos súlyra.

Hűtős felépítmény gyártás

„N1” járműkategóriás hűtőautóval szállít? Akkor a mérlegelési pontok miatt biztosan Önnek is eszébe jutott már, hogy de jó volna minél könnyebb és nagyobb raksúllyal terhelhető szállítóeszközzel végezni a szállítást. Ha még nem találta meg a megoldást, amely kielégíti az igényeit, Önnek ajánljuk az alacsony padlós kialakítású hűtőautót. Hűtőautók az Ön igényei szerint.

Expert Mobil Frigo
Expert Mobil Frigo
Expert Mobil Frigo
Expert Mobil Frigo
Expert Mobil Frigo
Expert Mobil Frigo
Expert Mobil Frigo